Díjkiosztó 2017

Itt az idő, hogy e nemes díj ismét egy remek blogger, remek blogjának főoldalára vándoroljon.
A döntés nehéz, jó néhány blogot megkedveltem az elmúlt időben, mégis mind közül

Fogarasi Gábor

blogjának:

ítélem a díjat.
Elsőként gratulálnék a díjhoz és blogodhoz, kívánok még sok vízparti kalandot és görbülő botot a természet előtti tisztelgéshez.
Köszönet még a Horgászó séfnek Pupának a díj alapítójának.
“…ezt a díjat egy magyar nyelvű blognak fogom adományozni, mely blog még további két blogot kell, hogy kitüntessen ezzel a címmel. Az odaítélésnél a blog tartalmát , a bejegyzések kellő hosszúságát, a magyar beszédnek megfelelő stílusát, a halak és a természet tiszteletének meglétét kell figyelembe venni, mindezeknek megfelelő képi tartalommal. A kitüntetetteknek a díjat a főoldalon kell elhelyezniük legalább fele méretben, és még egy évig az eddigi minőségben kell blogjukat fenntartani. A következő években a díjat mindig az első díjazott adományozza tovább, melyről egyeztet a díj alapítójával , a Horgászó Séf  bloggerével. A díjalapító nem részesülhet a díjban. “

6 hozzászólás a(z) “Díjkiosztó 2017” bejegyzéshez

 1. Gratulálok a nyertesnek, nagyon jól megírt, igényes bejegyzések olvashatók az oldalán! Hátha a díj ösztönzi az alkotói tevékenységét, szívesen olvasnék gyakrabban tőle! Még egyszer gratulálok! Én is a Streamfun-nak ítéltem volna egy ilyen díjat.

 2. Sziasztok!
  Köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat, Zolinak pedig a díjat! Igazán inspiráló! Igyekszem neki megfelelni…! Megyek is dobálni….
  Fogarasi Gábor

  1. Szia!
   Nálad a helye a díjnak! Szeretjük amiről, ahogyan írsz. Várjuk a sok folytatást, addig is jó dobálást…

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé.